Zaloguj się


1. Jesteś naszym klientem:

* E-mail:
* Twoje hasło dostępu:

Nie pamiętasz hasła?

2. Nie jesteś naszym klientem:

Chcesz złożyć zamówienie?
moje konto
koszyk
Tu jesteś: Mokate separator Oferta separator Herbaty separator Piramidki LOYD separator Owocowo-ziołowe
« poprzedni produkt | następny produkt »

LOYD Mięta z imbirem i miodem 40 torebek (piramidki)

Cena: 9,99 PLN
Ilość:
Cena netto: 8,12 PLN
Koszty dostawy: od 9,10 PLN
VAT: 23%
Waga netto: 68 g
Marka: LOYD
Jednostka miary: szt

Mięta to jedno z najpopularniejszych w Polsce ziół. Jednak dodatek przypraw sprawia, że znany smak nabiera zupełnie nowej głębi. Ostrość imbiru łagodzi aksamitna słodycz miodu, a napar staje się dzięki temu idealnie orzeźwiającym, znakomitym napojem.

MIĘTA Z IMBIREM I MIODEM. AROMATYZOWANA HERBATKA ZIOŁOWA W TOREBKACH DO ZAPARZANIA.

Składniki:
liść mięty 37%, imbir 30%, rooibos (Aspalathus linearis), liść jeżyny (Rubus suavissimus), korzeń lukrecji 5%, aromaty, miód w proszku 1%.

Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.

Sposób przygotowania:
Włożyć torebkę herbaty do filiżanki. Zalać 200 ml wrzącej wody. Zaparzać 5 minut.

Masa netto:
e 68 g/ 2.4 OZ (40 x 1,7 g)
Ilość torebek: 40

Data:
Najlepiej spożyć przed upływem 24 miesięcy od daty produkcji.
Informację o dacie produkcji można uzyskać drogą mailową.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Pytanie o produkt: LOYD Mięta z imbirem i miodem 40 torebek (piramidki)

imię i nazwisko:*
nazwa firmy:
adres e-mail:*
numer telefonu:
pytanie:*
token

* przepisz kod z obrazka

(*) pola obowiązkowe

Zobacz inne produkty w tej kategorii:

< >

Nasza strona korzysta z plików cookies. Aby zapewnić najwyższą jakość usług nasza Strona WWW wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej (pliki cookies i podobne technologie) zgodnie z informacjami opisanymi w polityce prywatności serwisu.

ico zamknij

Zapisz się do newslettera Mokate

Chcesz pierwszy wiedzieć o nowościach i promocjach w sklepie Mokate?

Newsletter